Kod producenta: 271254
Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą marki Hendi to sprzęt, który umożliwia mierzenie powierzchni na dwa sposoby. Zakres pomiaru temperatury wynosi od -60 do 350C ze stopniowaniem co 0,2C. Termometr posiada funkcję kontroli HACCP, która natychmiast sygnalizuje o bezpiecznej lub niebezpiecznej temperaturze za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu. Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni to 8:1. Automatyczne wyłączanie następuje po upłynięciu 15 sekund. Miernik zasilany jest 2 bateriami AAA (brak w zestawie).
Cechy produktu:

  • – Pomiar za pomocą podczerwieni lub sondy,
  • – Sygnalizacja bezpiecznej / niebezpiecznej temperatury za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu,
  • – Automatyczne wyłączanie po 15 sekundach,
  • – Zakres pomiaru: od -60 do 350C,
  • – Stopniowanie co 0,2℃.

Dane techniczne:

  • – Nr produktu – 271254
  • – Stan artykułu – Nowy
  • – Model – na podczerwień / z sondą
  • – Zakres temp. – od -60 do 350C
  • – Stopniowanie – co 0,2C
  • – Dokładność przy pomiarze bezdotykowym – -60/65C ±1C | 65/350C ±1,5%
  • – Dokładność przy pomiarze sondą – -60/-5C ±1C | -5/65C ±0,5C | 65/350C ±1%
  • – Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni (D:S) – 8:1
  • – Funkcja auto-off – Tak (po 15 sekundach)
  • – Funkcja kontroli HACCP – Tak
  • – Zasilanie – 2x bateria AAA (brak w zestawie)
  • – Wymiary (DxSxW) – 39 x 53 x 158 mm

W zestawie:

  • – Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą – Hendi 271254,
  • Brak baterii w zestawie.
Waga 3 kg
Producent

Gastronomia
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C – Hendi 271254
388.00  brutto

20 w magazynie