Numer producenta: 271407
Cechy produktu:

  • – termometr cyfrowy HACCP z sondą na przewodzie
  • – odporny na zachlapania
  • – zakres pomiaru: od -50C do 300C
  • – jednostka pomiaru C lub F
  • – stopniowanie: 0,1, dokładność 1C między -30C i 150C
  • – funkcja lock mode do ciągłego monitorowania temperatury
  • – funkcja temperatury Max/Min
  • – wyjmowana sonda ze stali nierdzewnej 213 mm
  • – automatyczne wyłączanie
  • – z podstawką, zamiera ochronny futerał z tworzywa

Parametry:

  • – zakres: -50/300C
  • – długość: 85 mm
  • – szerokość: 195 mm
  • – wysokość: 45 mm

W zestawie:

  • – termometr
  • – bateria AAA
  • – instrukcja PL

 

Waga 2 kg
Producent

Gastronomia
Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP z sondą na przewodzie – Hendi 271407
352.00  brutto

Na stanie